El Crèdit compleix 100 funcions amb 50.000 espectadors

Comunicació

L’espectacle inaugural de la temporada 2013-2014 a La Villarroel, coproduït per Bitó Produccions i La Villarroel, està sent un èxit rotund. El passat 13 de setembre començava la seva estada al teatre de l’Eixample, per on ja hi han passat 50.000 espectadors al llarg de les primeres 100 funcions. Aquesta immensa acollida del públic català ha provocat que es pengés el cartell “entrades exhaurides” a totes les funcions des del primer dia. Un fenomen que no s’atura, doncs les entrades per les funcions del mes de desembre i principis de gener estan gairebé exhaurides.

TEATRE_BARCELONA_El_Crèdit_100_Funcions

Jordi Bosch, Jordi Boixaderas, Jordi Galceran i Jordi González celebren l’èxit

El passat dissabte 21, en funció de tarda, El Crèdit va arribar a les 100 funcions. Per celebrar aquesta fita, al final de la funció es va treure un pastís i Bosch, Boixaderas, Galceran i Jordi González – Vicepresident de Focus – van compartir amb el públic assistent la seva alegria i satisfacció.

Un èxit de crítica i públic que marcarà la temporada 2013-2014 de La Villarroel. Un espectacle necessari creat per un equip infalible format per l’autor Jordi Galceran, el director Sergi Belbel i els actors Jordi Bosch i Jordi Boixaderas. Una combinació que assegura quasi una hora i mitja de riures desenfrenats i una història que enganxa des del primer minut fins a l’últim.

“El Crédito”, en aquest cas en cartell al Teatro Maravillas de Madrid, dirigida per Gerardo Vera i interpretada per Carlos Hipólito i Luis Merlo també està sent un èxit a la capital.

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!