La improvisació convertida en dansa

Zoo / Thomas Hauert: Inaudible

Zoo / Thomas Hauert: Inaudible
10/03/2018

Thomas Hauert ha desenvolupat un mètode d’ensenyament a partir de la seva pràctica coreogràfica, amb un interès particular en els processos basats ​​en la improvisació, que exploren la tensió entre la llibertat i la restricció, els individus i el grup, l’ordre i el desordre i la forma i l’absència de forma.

INAUDIBLE és una creació del 2016 que parteix del concepte d’interpretació. Una peça de celebració amb música de George Gershwin (Concerto in F) i del compositor contemporani Mauro Lanza (Ludus de Morte Regis).

Una tècnica que es basa en enganyar al cos, superant els patrons de moviment que té integrats, perquè inventi moviments nous. El cos pot aprendre a continuar el moviment encara que no hi dediqui atenció conscient. L’inconscient, la intuïció, el moviment i les sensacions, en interacció amb el món.

El resultat ha estat un espectacle també canviant, amb moments que ens han sorprès i agradat molt i altres moments que han resultat una mica més avorrits, com el de l’inici que ens ha arribat a cansar, ja que semblava més aviat un assaig (encara que estava fet a posta), en el que s’interrompia l’acció del moviment de la dansa per tornar repetitivament a començar.

Però si el valorem globalment, hem de dir que hem gaudit de la coreografia, molt especialment de les figures creades per l’amuntegament de cossos i evidentment dels moviments de dansa dels sis ballarins a escena: Fabian Barba, Liz Kinoshita, Albert Quesada, Gabriel Schenker, Mat Voorter i el mateix Thomas Hauert.

Per veure la ressenya original, només heu de clicar en aquest ENLLAÇ

← Tornar a Zoo / Thomas Hauert: Inaudible

Enllaç copiat!