Com retrocedir en el temps

Yo sobreviví a la EGB

A partir de 17,00€
Comprar Entrades
Yo sobreviví a la EGB → Teatre Condal
15/10/2018

Jordi Merca puja de nou als escenaris amb l’espectacle Yo sobreviví a la EGB. Però Merca no està sol en l’espectacle, sinó que es troba acompanyat pel guitarrista Iván Vilches, qui forma part del grup Pájaros Mojados, el qual es especialista en versionar cançons de l’estil pop dels anys 70 i 80. Aquests components són els encarregats de guiar a l’espectador per un camí ple d’humor que el portarà cap el millor record de seu passat.

 

Merca és l’encarregat de que la paraula tregui un somriure a l’espectador que està pensant en el seu passat, mentre que Vilches és qui amb la seva guitarra endolceix y fa present el citat record. És per això que en aquest cas es considera que el paper que desenvolupa el guitarrista és tan important com el del humorista, encara que aquest últim tingui un paper principal durant tot l’espectacle.

 

Un altre aspecte a remarcar és que l’actuació no es limita únicament als diferents i variats monòlegs de Merca (sobre allò que va succeir a les aules de la EGB, sobre música…), sinó que en certs moments l’humorista requereix de la participació del públic fent que aquest es converteixi en el principal protagonista. Aquestes parts són les que fan que l’espectacle sigui dinàmic sense renunciar en cap moment a l’humor.

 

Amb tot això, cal tenir en compte que aquest espectacle està dirigit a un tipus de públic concret: aquells que van viure la EGB. Tot i això, aquells que hagin anat a la ESO poden anar al show i gaudir igual, ja que Merca s’encarrega de fer una comparació constant entre l’actualitat i el passat. De totes maneres, pot haver algun fragments dels monòlegs que no s’entengui del tot per problemes de desconeixement de l’època però, sense dubte, aquests passatges són mínims.

 

Com a conclusió, aquest show és una recomanació clara per tots aquells que tinguin un bonic record de la seva època de la EGB i vulguin gaudir d’un espectacle ple de riures que desperti els records i la nostàlgia, això sí, una nostàlgia entendrida per una selecció de cançons esplèndides tocades en directe.

← Tornar a Yo sobreviví a la EGB