Prínceps blaus destenyits

Ya me has tocado el cuento

A partir de 11,00€
Comprar Entrades
Ya me has tocado el cuento → Teatre Poliorama
13/02/2024 - Teatre Poliorama

Primer van ser les princeses i ara li toca als prínceps. Fa unes setmanes vaig descobrir No me toques el cuento, i ara arriba al Poliorama la nova proposta amb Ya me has tocado el cuento, una comèdia fresca i gamberra on veurem quatre prínceps desesperats per recuperar les seves vides felices.

Si ens posem en context, en la primera obra podem veure com les princeses Disney s’han cansat dels seus prínceps i del final feliç. Resulta que no era un final feliç com sempre ens han volgut vendre.

Ara li toca als prínceps!! (no cal veure l’altra obra per entendre aquesta, tot i que la recomano plenament). Els prínceps de Disney els han abandonat. Les seves princeses s’han escapat al món real i ells no saben què fer. Els prínceps són Florian, el Felipe, la Bestia i l’Enrique (he de dir que mai he sabut els noms d’aquests prínceps).

Aquest cop, juguem amb les masculinitats d’aquests prínceps. El de Blancaneus podem veure que té una ploma que fa els moments més divertits. Sí, cauen en el tòpics de sempre, però ho juguen molt bé. A partir d’aquí podem veure que la seva masculinita, fins i tot a Bestia, queda en dubte.

Sense arribar a l’humor de “No me toques el cuento“, aquí l’humor sembla més ‘blanc’. Però sense ser apte per petits. Per això aquestes hores golfes per no caure i portar als més petits. Moments divertits quan surt la fada i els comenta les veritats.

El millor de tot, veure un teatre Poliorama ple de gom a gom a les 23h i amb un públic de totes les edats (joves, grans i més grans) i rient en cada broma, en cada rèplica i en les cançons que van interpretant. Però no patiu, no és un musical. Ni de bon tros!!

És més un espectacle per riure, una comèria amb molta conya. I totalment recomanable.

← Tornar a Ya me has tocado el cuento