We love Queen

8/06/2018

Un gran homenatge a la música de Queen

WE LOVE QUEEN respecta en tot moment l’essència de les cançons de QUEEN, un dels conjunts de rock més espectacular del segle XX.

Un espectacle diferent i personal, un concert enèrgic amb una espectacular posada en escena i quilos d’energia que es transmeten a la sala. L’espectacular escenografia és de Carlos Braida.

Yllana és una companyia que va néixer el 1991 com a companyia de teatre d’humor gestual i que ha diversificat la seva activitat dirigint espectacles musicals com “The Hole” (2012), “Hoy no me puedo levantar” (2014) o “Mayumaná Rumba homenaje a Estopa” (2017).

Amb música en directe sota la direcció de Julio Vaquero (guitarra i veu) i amb Jorge Ahijado (guitarra i veu), Micky Martínez (bateria) i Sergio González (teclats).

Un magnífic cos de ball de cinc ballarins amb coreografia de Zaira Buitron i dos extraordinaris cantants, Enrique Sequero i Manuel Bartolí, que sincerament ens van arribar a emocionar en molts moments.

Enrique Sequero nascut a Madrid és també actor i ha intervingut en nombrosos musicals dels que nosaltres hem pogut veure “SISTER ACT” (2015) al Teatre Tívoli. Ha actuat al cinema i en series de televisió.

Manuel Bartolí nascut a Vila-Real (Castelló) és llicenciat en art dramàtic en l’especialitat de teatre musical. Ha participat també en nombrosos musicals com “Jesucristo Superstar”, “Shrek, el musical” o “Peter Pan” entre d’altres.

Malgrat que nosaltres no hem estat mai uns grans seguidors de la música Rock, hem de reconèixer que coneixíem prou beu la majoria de cançons que es van interpretar i ens ho vàrem passar molt i molt bé, fins i tot vam participar com la majoria del públic en un ball col·lectiu, envoltats d’un ambient realment màgic.

WE LOVE QUEEN és un show carregat de bona música que pretén emocionar als amants de la música de Queen i arrossegar als que no ho som tant, però son coneixedors de bona part del repertori.

Sense dubtar, un gran espectacle de molta qualitat musical, recomanable molt especialment pels amants de la música de Queen.

Per poder veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

 


Tot el que necessites per anar al teatre

We love Queen

We love Queen, un espectacle diferent i personal, una nova manera d’escoltar, sentir i gaudir les cançons d’una de les bandes de rock més espectaculars del segle XX: Queen. Un concert enèrgic dirigit per la companyia Ylliana, amb músics en directe.

Sinopsi

Guiats pel Sacerdot de l’Església d’Adoradors de Queen, els assistents participaran en una espectacular litúrgia d’exaltació i entusiasme a la vida i obra de Queen. La seva música donarà sentit a tota aquesta cerimònia juntament amb una posada en escena que pretén emocionar de principi a fi.

Un show dirigit per Yllana, on la seva relació amb els espectacles musicals els ve des de lluny, ‘Hoy No Me Puedo Levantarr’, ‘The Hole‘, ‘Mayumaná y Rumba‘, espectaculo de Estopa, i molts més, ara ens presenten en el Teatre Coliseum el tribut més espectacular ‘We love Queen‘.

Fotos

We love QueenWe love QueenWe love QueenWe love Queen

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

  • JOSEP OLIVA SASÉ
    12345

    Des dels seus inicis he estat un fidel seguidor de Queen. Quan vaig veure que al Coliseum venia un espectacle tribut del grup, vaig tenir els meus recels perquè com més seguidor ets d’un grup, més exigeixes i em vaig equivocar de ple. Sort que vaig llegir opinions en aquest grup i altres llocs molt positives i això em va animar a anar-hi. Llàstima que ho he fet avui últim dia, perquè us asseguro que si hagués anat abans per descomptat repetiria. Només obrir el teló una escenografia impactant, ens situa en una catedral on guiats per un sacerdot de l’Església de Adoradors de Queen, els assistents participarem a una cerimònia d’exaltació a la vida i obra de la banda. Una gran escalinata amb un tron ​​on hi ha el que fa de mestre de cerimònies encarnat magníficament per l’actor i cantant Enrique Sequero i cinc monjos, que després es converiran en l’excel·lent cos de ball, baixen a la platea on escullen a un perquè Mercury s’encarni en ell. Aquest no és altre que el magnífic cantant Manuel Bartoll. A partir d’aquí comencen a sonar les mítiques cançons It ‘sa kind of magic, We are the champions, Who wants to live forever, Bohemian Rapsody així fins a 16 títols. Màgic, emotiu. una connexió brutal amb el públic que et transmet una energia que fa que no puguis parar de cantar, ballar i estar més temps de peu que a la butaca i d’això s’encarreguen molt bé els quatre músics, baix, guitarra, teclat i bateria què toquen de meravella. Parlant de concerts, no uns altres espectacles, feia anys que no m’ho passava tan i tan bé com ho he fet avui. Serà impossible oblidar-ho, 105 minuts màgics.

    25/06/2018

Articles relacionats