Teatre directe sense barreres

Wasted

Wasted
03/03/2017

WASTED és la primera obra de la dramaturga, poetessa i MC britànica Kate Tempest. Íntims produccions ha estat la primera companyia en portar aquest text a escena fora del Regne Unit.

Una magnífica posada en escena, que es basa amb la força interpretativa de tres personatges dels quatre dels que parla el text, ja que un d’ells ha mort fa 10 anys, però està constantment en boca dels altres tres. Un espai escènic que comparteixen espectadors i actors, absolutament despullat de qualsevol escenografia, ja que la direcció de Iván Morales el que vol ressaltar és el text i les interpretacions dirigides directament al públic.

Però de ben segur el text no és el que més m’ha convençut de la proposta, perquè malgrat que parla dels lligams entre amics “inseparables”, en realitat és una altra història d’amor, que s’acabarà consumint com és lògic a la vida de gairebé tots els éssers humans.

Em va interessar molt més segurament, la direcció de Ivàn Morales, que aconsegueix trencar la quarta paret des del minut zero, i els espectadors viuen de molt a prop la història i es veuen absorbits literalment dins de l’acció. També crec que és molt valorable l’espai sonor amb una molt bona banda sonora i un excel·lent tractament de llums.

Per altra banda, la implicació i les interpretacions d’Oriol Esquerda, Sandra Pujol i Xavier Teixidó, crec que són immillorables.

Si desitgeu llegir la valoració original, només heu de clicar AQUÍ

← Tornar a Wasted

Enllaç copiat!