Els extraterrestres més virtuosos i entranyables

Voca People

Voca People
15/05/2014

Quan un està assegut al Teatre Victoria, a punt que comenci la funció, escolta una frase que diu: “absolutament tot so que van a escoltar avui està cantat”. Al cap d’una mica de començar, costa creure que aquesta frase sigui veritat! Els Voca People són unes autèntiques maquines de generar melodies i ritme a través dels seus barítons, tenors, mezzos i sopranos, i repassant des de guitarres, violins, veus …i fins a scratching! De fet, els duels de ‘beat-box’ dels seus líders són del millor de l’obra, senzillament per alucinar.

A més, és inevitable parar de riure veient-los. La seva actuació és propera i tendra, i alhora està carregada de situacions còmiques, amb un sabor molt ‘clown’ i d’una plàstica visual exquisida (no us perdeu la imatge de la ‘evolució de l’ésser humà’). A més, aquests extraterrestres no dubten a baixar de l’escenari i ajudar-se dels terrícolas per continuar produint música; és una obra molt participativa.

“La música és vida, i la vida és música“. Est és el senzillíssim eslògan d’aquests artistes. Un lema que lluny de ser una obvietat, està carregat de sentit en el musical. I és que la música omple de ritme i energia, i és precisament l’especialitat dels Voca People. Sens dubte, un surt també ple de vida, ritme i alegria després de veure aquest musical treatralment entranyable i musicalment excel·lent.

← Tornar a Voca People

Enllaç copiat!