Set germans fora de sèrie!

Los Vivancos: Nacidos para bailar

Los Vivancos: Nacidos para bailar
17/05/2016

Nacidos para bailar està produït, dirigit i coreografiat per Los Vivancos, una companyia formada per set germans: Elías, Judah, Josua, Cristo, Israel, Aarón i Josué. Tots estan formats en l’art, en la dansa i en la música.. A part compta amb la participació d’un gran equip creatiu, encapçalat pel compositor cinematogràfic Joan Martorel, que ha adaptat les composicions originals com Metallica, Deep Purple o Lehonard Cohen al rock sinfónic de Los Vivancos.

Nacidos para bailar és el final d’una trilogia, presentada en forma de concert, en el que es combina el flamenc, la música metall i una orquestra simfònica, amb interpretacions musicals en directe, un vestuari espectacular, efectes de llum impressionants i una elaborada producció tècnica. L’escenografia està formada per unes estructures de metall movibles, dissenyades i inventades per Eduardo García Llama. En elles podreu veure diferents coreografies en les quals es barreja la dansa amb l’equilibri. El vestuari creat per Vanessa Puigmarti Otero és espectacular! Inspirat en la ideologia Visual Kei japonesa, és molt visual. Casaques i caçadores de cuir de color negre, casques vermelles, vestimentes extravagants amb tocs victorians i retro-futuristes, robes d’estil rock, malles i samarretes ajustades al cos de color negre, vestits de Led amb més de 6.000 llums de diferents colors i alguns complements com cinturons, cremalleres i objectes metàl·lics. La il·luminació és extraordinària. Un joc de llums molt ben coordinats i visualment espectaculars.

Pel que fa a la música, tots els integrants de la companyia toquen algun instrument: Elias (Violoncel Elèctric), Judah (celo de 5 cordes), Josua (caixa Flamenca), Cristo (percussió), Israel (flauta travessera), Aarón (violí elèctric) i Josué (teclat). Ens han tocat “Yesterday“, “Sweet Dreams” i alguns temes de bandes sonores de pel·lícules molt conegudes. Hem vist a Elies tocar penjat d’una de les estructures de ferro completament obert de cames, o a l’Israel penjat cap per ball taconejant i tocant la flauta travessera alhora, fins i tot tocar a quatre mans el celo de cinc cordes, la banda sonora de la pel·lículaPretty Women“.

Les coreografies han estat impressionants, tots a un mateix ritme i intensitat. Coreografies molt vistoses i complicades. Des del zapateao i ball flamenc, a la dansa contemporània, la dansa clàssica i fins i tot una dansa asiàtica amb moviments que ens recordaven a les arts marcials. Amb “Billie Jean ,Hallelujah“, “El ojo del tigre” (banda sonora de Rocky), d’entre altres, han fusionat el ball flamenc amb la dansa clàssica i la contemporània.

Nacidos para bailar és un espectacle brutal!!!

Han estat dues hores realment increïbles! El teatre ple fins dalt. Tot el públic entusiasmat dempeus aplaudint com bojos. Jo la primera!!! Encara em fan mal les mans de tant aplaudir. La meva puntuació és màxima. De veritat aneu a veure’ls, no us penedireu.

← Tornar a Los Vivancos: Nacidos para bailar

Enllaç copiat!