Un pel·liculero molt bo

Víctor Parrado: El Peliculero. Un monólogo de cine

Víctor Parrado: El Peliculero. Un monólogo de cine
13/11/2019

Víctor Parrado torna als escenaris amb un nou monòleg titulat El Peliculero. Aquesta proposta és molt més que un simple monòleg humorístic, ja que Parrado ofereix números musicals en directe y es recolza en algunes filmacions en suport digital. Així, l’espectacle aconsegueix ser una proposta diferent, molt completa, sorprenent i, per suposat, divertida.

El monòleg humorístic aconsegueix el seu principal objectiu, ja que durant tot l’espectacle, el públic no deixa de riure ni de somriure. Parrado captiva a l’espectador amb els sus acudits, però, sobretot, amb la seva personalitat, humilitat, passió i emoció. L’humorista lliga tot el seu monòleg sobre el cinema amb experiències personals i vitals, amb les quals els espectadors poden empatitzar. D’aquesta manera, el públic es veu reflectit en algun moment que altre de la funció i, com a conseqüència, aquest es sent molt més còmode i gaudeix molt més de l’espectacle. Amb tota aquesta feina, Parrado aconsegueix establir una connexió impressionant amb el públic, qui surt del show encantat de riure, emocionar-se i passar-s’ho bé amb ell.

L’humorista utilitza el cinema, cosa que acostuma a agradar a tothom, per parlar de temes quotidians i socials que tots compartim, com l’amor o la família. A més a més, Parrado s’ajuda de la seva pròpia experiència vital per donar més credibilitat i emoció al show, objectiu que també compleix a la perfecció.

Com a conclusió, cal destacar que és un show altament recomanable per a tot el públic adult que tingui ganes de riure i emocionar-se, ja sigui amant o no del cinema, donat que Parrado aconseguirà que rigueu i us emocioneu durant tot l’espectacle, de manera que val molt la pena anar-hi.

 

← Tornar a Víctor Parrado: El Peliculero. Un monólogo de cine

Enllaç copiat!