Combinació perfecte de drama i diversió

Un segundo bajo la arena

A partir de 15,00€
Comprar Entrades
Un segundo bajo la arena → El Maldà
26/05/2023 - El Maldà

El col·lectiu Desasosiego es va donar a conèixer a la fira de Tàrrega el passat 2022 amb aquest espectacle de carrer amb el que va guanyar el “Premio Moritz de Fira Tàrrega” a la millor estrena de carrer 2022. Carla Coll, Camille Latron i Alex Solsona son els responsables de la dramatúrgia, la direcció escènica, l’espai, la il·luminació i la interpretació.

Amb una espectacular escenografia i una utilleria cuidada al detall, l’obra presenta una gran festa que ja ha sigut i a poc a poc amb escenes retrospectives, les dues actrius, Carla Coll i Camille Latron i l’actor Alex Solsona, amb un magnífic treball interpretatiu ens van explicant tot el que va passar. La festa continua, el públic hi és convidat i hi participa amb brindis, discursos i salutacions.

Està inspirat en Bodas de Sangre tot i que els Desasosiego li han donat un segell personal que la converteix en obra pròpia.

La lluna que a l’obra de Lorca representa el paper d’ajudant de la mort és present durant tota l’obra a la paret del fons. Tots els personatges de Garcia Lorca estan entre el públic, Leonardo que marxa amb la Novia, la mare, la cosina de la Novia. Garcia Lorca també està present a la festa amb versos, coples i música en directe, el responsable de la qual és Gaspar Corts.

L’obra transcorre entre costums i l’ambient rural de començaments del segle XX. Els cavalls venen de lluny, hi ha sorra, xafogor d’estiu i drama sense tragèdia. Hi ha preguntes sense resposta, buscant el sentit de l’existència. Els convidats desorientats continuen la festa.

Aquesta nova companyia que ha debutat amb èxit ha sabut donar més importància al joc i als aspectes lúdics que a la trama teatral. Tota una diversió que no es pot perdre.

← Tornar a Un segundo bajo la arena