Un espectacle visual que entra pels ulls i acaba al cor

Tuberías

Tuberías
06/11/2017

Ens hem convertit en uns fidels seguidors de Mai Rojas i les seves propostes escèniques ens fascinen; malgrat tot encara no havíem tingut l’oportunitat de veure TUBERÍAS i hem aprofitat la programació que ha fet el Tantarantana dins del VIII Cicle de Companyies en Xarxa. Aquesta proposta és el resultat de la unió creativa de dues companyies: Todozancos, especialitzats en el circ i la manipulació d’objectes i Mai Rojas y Los Escultores del Aire, especialitzats en teatre físic i mim.

TUBERÍAS va néixer d’una recerca de la companyia Todozancos sobre l’aigua i els va portar a parlar del canvi climàtic. Una producció plena de color i moviment, un espectacle multidisciplinari de teatre visual i gestual que combina la força narrativa del teatre, la bellesa plàstica de la dansa i l’espectacularitat del circ.

Manipulació d’objectes, acrobàcies i salts en xanques d’aire comprimit, salts a doble corda, aeris …  En paraules del seu director, Mai Rojasés un espectacle visual que entra pels ulls i acaba al cor de l’espectador.

Ens vam quedar bocabadats amb els dos components de Todozancos, Matías Vulcano  i Carlos Sosa, que evolucionen per l’escena com si les xanques fossin una prolongació natural de les seves cames.

En ser unes xanques neumàtiques salten i s’impulsen amb una aparent facilitat i interaccionen amb els dos artistes “de terra”, Mai Rojas i Alba Comella com si estiguessin tots al mateix nivell. Una bastida mòbil juga també un important paper.

Els tres músics que acompanyen en directe aquesta aventura, estan també integrats a la peça en l’àmbit interpretatiu.

Tots plegats ens conviden a la reflexió sobre el problema de l’escassetat de l’aigua, l’escalfament del planeta i el canvi climàtic. Una proposta plena de poesia on els intèrprets interaccionen en tot moment amb nosaltres, els espectadors.

Hem gaudit com a nens !!!

Per veure l’apunt original sencer, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Tornar a Tuberías

Enllaç copiat!