Un viatge en globus per a nens de 4 a 99 anys!

Farrés Brothers: Tripula

Farrés Brothers: Tripula
14/04/2016

Tripula ens proposa un viatge dins un globus aerostàtic. No vol ser pas un teatre pedagògic, ja que l’únic que pretén és que el públic sigui capaç de viatjar per llocs imaginaris i segurament impossibles… un públic que entri en la convenció de viatjar sense moure’s del lloc.

En arribar a la Sala Tallers m’he trobat amb un bon grapat d’infants que esperaven pacientment a què les portes de la Sala s’obrissin…. i de sobte han aparegut els científics que ens han fet passar amb molta prudència, per tal de què no malmetem la sofisticada maquinària que ens faran viatjar ben aviat per mons desconeguts i imaginaris.

Finalment ens han fet entrar dins del globus i de sobte hem entrat en un món on l’important és la fantasia i els somnis; els nens i els pocs adults que hem pogut accedir hem gaudit de valent, viatjant a través d’un món proper al circ de pallassos, en el que també han tingut cabuda les ombres xineses, els titelles i sobretot la participació dels nanos, que a mi m’han fet emocionar de valent, perquè veient les seves cares i les seves reaccions, he pensat que el teatre està més viu que mai i que té el futur ben assegurat.

Si teniu infants de 4 a 8 anys a casa, us recomano molt aquest espectacle, perquè ells ho viuran intensament, malgrat que l’espectacle no té pas cap barrera d’edat… i la prova és que jo als meus 63 anys he gaudit com un nen.

La nostra crònica sencera es pot llegir, si cliqueu AQUÍ.

← Tornar a Farrés Brothers: Tripula

Enllaç copiat!