Un adéu en plena forma

Tricicle: Hits

Tricicle: Hits
19/10/2018

El Tricicle s’acomiada dels escenaris i ho fan donant-se un merescut homenatge. Una darrera tanda de funcions per retrobar-se amb el seu públic, una oportunitat per recordar temps passats i riures compartits. I per aquest motiu, l’entrada del Teatre Victoria s’ha preparat per a l’ocasió amb un munt fotografies dels molts moments entranyables i dels molts amics que han fet Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans durant els seus 40 anys de carrera com a Tricicle.

Hits inclou 12 esquetxos seleccionats a través de votacions populars prèvies a la pàgina web de la companyia i un “turbomix” final de tastets d’altres gags que no han pogut entrar en aquesta selecció. També unes quantes projeccions que permeten acabar de posar en valor la abasta producció del Tricicle. Si bé el seu humor resisteix perfectament el pas del temps, alguns dels gags han estat revisats i actualitzats, detalls, mantenint  l’escència, sense perdre ni gota de la màgia que ha fet que molts d’aquests moments formin part del nostre imaginari col·lectiu.

Segur que tothom hi trobarà a faltar algun gag, segur, però l’important aquí és que el Tricicle  ens ofereix una darrera oportunitat de gaudir en viu i en directe del seu personal llenguatge sense paraules i del seu humor blanc inconfusible. S’acomiaden en plena forma, demostrant que podrien continuar. No hi falteu.

← Tornar a Tricicle: Hits

Enllaç copiat!