Una obra rodona, amb segell FlyHard

Tortugues: La desacceleració de les partícules

Tortugues: La desacceleració de les partícules
13/01/2015

Teníem moltes ganes de tornar a la Sala FlyHard, de la que som incondicionals des de fa anys per veure  “Tortugues: La desacceleració de les partícules”, una obra escrita i dirigida per CLAUDIA CEDÓ.

Un argument  esbojarrat, divertit i fins hi tot trist. Situacions dramàtiques , que la Clàudia Cedó les transforma en divertides. Dues parelles, quatre personatges molt ben definits i fàcils de  reconèixer : els científics ( la rata  i la tigressa), gent ambiciosa i sense escrúpols , dos personatges interpretats per Àlex Brull i  Alícia Puertas que han fet una interpretació  realment brillant , sobre tot en el moment en que la representació simula que el temps es representa a càmera ràpida. Brutal !!!. L’altre parella , són la gent “normal” (la tortuga i la papallona ), gent que el que vol és ser feliç i viure tranquils, aquests dos personatges els interpreten en Dani Arrebola i la Clara Cols , i realment és per treure’s el barret. Un Dani Arrebola que ens demostra de nou la seva faceta camaleònica dalt d’un escenari. Realment han estat quatre interpretacions extraordinàries.

Pel que fa al vestuari de Iztok Hrga m’ha encantat !!!,multifuncional,  molt descriptiu i metafòric.

Dos moments que m’agradaria resaltar han estat : la veu en off d’en Carles Canut , genial !!!. Com hem rigut !!! ,ha estat un dels moments més divertits de la representació i l’altre el ball final , que ha sigut el moment més màgic i trist de tots .

En definitiva…,no us la podeu perdre per què:  és  sorprenent, amb una posada en escena original, unes interpretacions genials  i  es tracta d’una obra cent per cent  FlyHard !!!

← Tornar a Tortugues: La desacceleració de les partícules

Enllaç copiat!