Tom Sawyer detectiu

10/03/2014

Excel·lent divertiment

La nova proposta de Lazzigags és una adaptació d’una de les novel·les de Mark Twain que introdueix el personatge de Tom Sawyer i el seu amic Huckleberry Finn al món dels detectius. L’adaptació dramatúrgica estalvia pocs detalls de l’obra original i esdevé, per aquesta raó, una mica densa i carregada, fet que no permet desenvolupar amb prou detall alguns conflictes interessants com l’amistat entre els dos protagonistes.

Dit això, l’espectacle és brillant. Destacar la gran feina dels tres actors secundaris (sense que la dels dos protagonistes sigui menys bona) que arriben a interpretar una quinzena de personatges en poc més d’una hora; en especial, la del Xavi Duch que aconsegueix convertir la seva presència en protagonista cada cop que surt a escena.

Un altre aspecte a estacar és la música del Marc Sambola que aprofita de manera intel·ligent totes les possibilitats que li proporciona el text per oferir-nos unes cançons variades i, totes elles, des del primer compàs, divertides i emocionants.

Un espectacle recomanat per gaudir en família o sense nens, si ve de gust una estona d’aventura i bon humor. No recomanat únicament per qualsevol persona que hagi perdut la comunicació amb el nen que, en principi, tots portem dins.


Tot el que necessites per anar al teatre

Tom Sawyer detectiu

Tom Sawyer detectiu

És primavera, i Tom i Huck pateixen una estranya febre primaveral, una malaltia que es curarà a l’instant, quan tia Sally els convidi a passar uns dies a casa seva. Sembla que l’oncle Silas està passant per un mal moment, i potser la presència dels dos amics l’ajudi…

Tom s’acaba de comprar per correu un kit de detectiu, i ja té ganes d’estrenar-lo. L’ocasió doncs, és immillorable. Una desaparició inesperada, un assassinat misteriós i un robatori de diamants constitueixen els ingredients bàsics d’aquest còctel intrigant que ens relata Huckleberry Finn, el braç dret de Tom Sawyer, que ens podrà demostrar les seves capacitats detectivesques, jugant amb l’observació, la deducció i la intel·ligència. El mític heroi juvenil ens sorprendrà amb una lògica fora de l’abast de molts adults.

Video

Fotos

Tom Sawyer detectiuTom Sawyer detectiu

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració.