Excel·lent divertiment

Tom Sawyer detectiu

A partir de 9,00€
Comprar Entrades
Tom Sawyer detectiu → Jove Teatre Regina
10/03/2014

La nova proposta de Lazzigags és una adaptació d’una de les novel·les de Mark Twain que introdueix el personatge de Tom Sawyer i el seu amic Huckleberry Finn al món dels detectius. L’adaptació dramatúrgica estalvia pocs detalls de l’obra original i esdevé, per aquesta raó, una mica densa i carregada, fet que no permet desenvolupar amb prou detall alguns conflictes interessants com l’amistat entre els dos protagonistes.

Dit això, l’espectacle és brillant. Destacar la gran feina dels tres actors secundaris (sense que la dels dos protagonistes sigui menys bona) que arriben a interpretar una quinzena de personatges en poc més d’una hora; en especial, la del Xavi Duch que aconsegueix convertir la seva presència en protagonista cada cop que surt a escena.

Un altre aspecte a estacar és la música del Marc Sambola que aprofita de manera intel·ligent totes les possibilitats que li proporciona el text per oferir-nos unes cançons variades i, totes elles, des del primer compàs, divertides i emocionants.

Un espectacle recomanat per gaudir en família o sense nens, si ve de gust una estona d’aventura i bon humor. No recomanat únicament per qualsevol persona que hagi perdut la comunicació amb el nen que, en principi, tots portem dins.

← Tornar a Tom Sawyer detectiu