A mig camí entre teatre i concert

TNT: Vaya show

TNT: Vaya show
13/08/2017

El quartet vocal TNT va néixer l’any 1997 i porta forces anys pujant als escenaris; es van fer populars amb la seva participació, fa dues temporades, al programa concurs de televisió Oh Happy Day! Està format per Óscar BretauPaco Ruiz, Diego Ruiz i José Fernández.

VAYA SHOW!, és un espectacle a mig camí entre concert i obra de teatre, ja que té un fil argumental i molts moments d’interpretació, amb important utilització del vídeo com a suport argumental.

Dirigit per Òscar Bretau, VAYA SHOW!, és un recorregut per la història musical dels anys 60, 80 que arriba finalment a l’època actual, de diversos gèneres musicals com poden ser el soul, pop o el rock; el quartet canten grans èxits i melodies conegudes i les interpreta en directe i fins i tot en algun moment a “cappella”.

Tots ells tenen bones veus, però potser el que més els caracteritza, és el bon rotllo i l’humor que utilitzen en tot moment, que engresca al públic i se’ls posa a la butxaca durant tota la representació. A la sessió de divendres passat era un tipus de públic incondicional que va riure i s’ho van passar d’allò més bé.

Creiem que l’espectacle busca tan sols això, que el públic passi una bona estona i amb aquesta finalitat han construït una posada en escena àgil, que demana a crits la col·laboració del seu públic en tot moment; de pas hem recordat alguns èxits musicals emblemàtics.

Per veure la nostra valoració sencera, només heu de clicar AQUÍ

← Tornar a TNT: Vaya show

Enllaç copiat!