Un Larson íntim i molt personal

5/12/2017

Un Larson íntim i molt personal

Jonathan Larson va escriure Tick, tick… Boom! com a monòleg musical i autobiogràfic, però després de la seva prematura mort -just abans d’estrenar Rent a l’Off Broadway- la productora Victoria Leacock li encarrega a l’escriptor David Auburn que reconverteixi l’obra en una peça per a tres personatges. I així és com ha arribat fins a nosaltres… Una peça que ens parla de l’èxit i del fracàs, de l’Amèrica dels noranta, de la Sida, de les relacions personals i laborals… i en definitiva, de l’amor per la música. Ferran Guiu ha tingut en compte aquesta última idea i ha ideat un muntatge simple i efectiu, en el que les cançons esdevenen protagonistes. Unes cançons, per cert, que passen del rock a moments de gran musical, com el tema Sunday (un homenatge claríssim al compositor Stephen Sondheim) o la introducció de Superbia. En aquest sentit, les interpretacions d’un imparable Xavi Duch, de Lourdes Fabrés i Marc Pociello acaben de fer la resta i omplen d’emoció diversos passatges de l’obra. És cert que hi ha algun problema de volums i que les lletres no són sempre prou intel·ligibles, però està clar que un musical intimista com aquest requeria un espai petit i un tractament com el que finalment se li ha donat.


Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 17,20€

Comprar Entrades

Cartellera /

Tick, tick… BOOM!

Tick, tick… BOOM!

Tick, Tick… BOOM! és el musical autobiogràfic que Jonathan Larson va escriure poc abans –o gairebé a la vegada– que RENT. Situat al Nova York de 1990, explica la història d’un jove aspirant a compositor que ha de decidir si vol seguir lluitant pel seu somni.

 SINOPSI

És la setmana del 30 aniversari d’en Jon. La seva parella, la Susan, vol casar-se i traslladar-se fora de la ciutat (TICK…). El seu millor amic, en Michael s’ha comprat un BMW i s’està mudant a la part alta de la ciutat (TICK…). En Jon treballa de cambrer, intentat escriure un gran musical, i sentint la pressió d’haver de decidir entre seguir lluitant pel seu somni o renunciar-hi per diners (BOOM!)

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració.