Imagine les paraules de Yoko Ono

This is not here. Re-imagine Yoko Ono

This is not here. Re-imagine Yoko Ono
01/12/2020

Som i serem sempre bruixes; dolentes als ulls dels homes, sabies a la mirada de les dones. This is not here. Re-imagine Yoko Ono rebutja com el patriarcat ha imposat la seva versió dels fets, i reescriu la història.

This is not here és una biografia necessària, i al mateix temps una exposició de l’obra de l’artista, Yoko Ono no es pot explicar sense el seu art. Sònia i Albert Martí es veuen en cor d’interpretar la famosa parella, entendre la fama, la necessitat de crear, aquells anhels de buscar la Pau; i ho fan amb una gran naturalitat.

Sònia Masuda experimenta un rebuig a la seva vida laboral que a poc a poc l’apropa a la vida de Yoko, i troba en ella una referent. Un nom que totes coneixem, però una persona que ignorem. Dues persones que han sigut racialitzades per ser elles mateixes. Començar per la història i acabar parlant des de les més profunditats del cor. Parlar de la necessitat de poder ser.

Un joc escènic molt dinàmic, ple d’emocions, carregat d’energia; una energia que no deixa que l’oblit impregni, una reivindicació feminista que a part de visibilitzar motiva a l’espectadora a lluitar pels seus objectius.

Un primer muntatge de la companyia Teatre A l’Abordatge!, marcat per la reivindicació, amb una posada a escena contemporània. Una primera passa que ja ha agafat impuls per fer-ne la segona.

← Tornar a This is not here. Re-imagine Yoko Ono

Enllaç copiat!