Un musical espectacular!

The Producers, el musical

The Producers, el musical
22/10/2023 - Teatre Tívoli

No us perdeu The Producers, una versió d’Àngel Llàcer i Manu Guix amb la productora Nostromo Live del gran èxit musical The Producers de Mel Brooks; el musical més premiat de la història (Tony, Oscar, Grammy).

L’equip directiu torna a estar integrat per Àngel Llàcer i Enric Cambray (direcció escènica), Manu Guix i Gerard Alonso (direcció musical), Miryam Benedited (coreografies) i Maria Bossy (coreografies de claqué).

De la part tècnica cal destacar el disseny d’il·luminació d’Albert Faura, el disseny de vestuari de Marc Udina, el so de Roc Mateu i l’escenografia dissenyada per Enric Planas.

Pel que fa a la interpretació, tots ho fan de meravella. Armando Pita, Ricky Mata, Mireia Portas, Bittor Fernández, Àngel LLatzer. Tots són molt bons actors, cantants i ballarins.

Els integrants del cos de ball Pol Rosselló, Adrià García, Enric Marimon, Raúl Maro, Jordi Garcia, Guillem Gamell, Empar Esteve, Ana Micó, Tamara Suarez, Júlia Saura, Paula Pérez, Chema Zamora, Pablo López, Clara Casals i Marta Manotas ens regalen moments escènics realment meravellosos.

The Producers ho té tot, llum, color, humor, situacions hilarants, una posada en escena espectacular, uns músics extraordinaris, uns actors i cos de ball fora de sèrie, unes coreografies magnífiques, cada cançó és un gran número musical, la música és en directe, no hi ha res gravat, les partitures són originals de Broadway. Bones veus, bones coreografies i bones interpretacions. Molts canvis de vestuari. Quasi una trentena de canvis d’escena. Una posada en escena molt realista. Tot és molt cinematogràfic, amb moltes escenes iconogràfiques de la pel·lícula i algunes que fan referència a les del musical de Broadway, però amb un estil més actualitzat.

The Producers és un musical vitalista, positiu, optimista, àgil, divertit i glamurós; un musical a l’alçada de qualsevol dels que es poden veure a Broadway, brillant, impecable, de gran qualitat.

The Producers és una obra que se’n riu de tot el que és políticament correcta. És una sàtira al nazisme, a Hitler i als pensaments totalitaris. Parla de llibertats a través de l’humor i ens convida a riure’ns del poder.

Heu d’anar a veure The Producers per tres raons, primer perquè és una magnífica oportunitat de veure un musical de gran qualitat, segon perquè us ho passareu genial i tercer per fer realitat el desig de Mel Brooks, que tothom és ries de Hitler.

← Tornar a The Producers, el musical

Enllaç copiat!