Un monòleg musical d’un sol acte

Tell me on a Sunday (Diga-m’ho en diumenge)

Tell me on a Sunday (Diga-m’ho en diumenge)
31/07/2017

La setmana passada es va estrenar al Versus Teatre el musical “Tell me on a Sunday” d’Andrew Lloyd Webber  (música) i Don Black (lletres). Es tracta d’una versió protagonitzada per Lu Fabrés , dirigida per Ferran Guiu i direcció musical de Joan Comaposada. L’adaptació d’aquest fantàstic monòleg musical al català és de Marc Gómez Doménech.

Aquesta obra es va crear com un àlbum conceptual el 1980 abans d’arribar a Broadway com a teatre musical.

“Tell me on a Sunday” és  la història d’una noia plena d’il·lusions i somnis. Una noia que malgrat els seus fracassos amorosos,  no perd la il·lusió de trobar a l’home de la seva vida.  Possiblement el tema és el menys interessant d’aquest musical, tot i que ens porta a reflexionar sobre la necessitat o no que tenen algunes persones de viure en parella, i la importància o necessitat d’estimar i ser estimat.

 

Per mi el més interessant d’aquest musical ha estat la meravellosa música d’Andrew Lloyd Webber, autor de grans musicals com “Cats”, “Evita” o “Jesucrist Superstar”, la música en directe interpretada per tres músics excepcionals ( Joan Comaposada al piano, l’Andreu Domènech al saxo i altres instruments de vent, i l’Eloi Lopez a la bateria) , i per últim la magnífica veu de la Lu Fabrés, que ha sapigut transmetre en tot moment les emocions per les que passa la protagonista.

Lu Fabrés no sols canta de meravella tots els temes del musical, sinó que també en fa una molt bona interpretació del personatge. Realment la feina que fa aquesta actriu és impressionant !!!

 

“Tell me on a Sunday” és un petit gran musical. Jo de vosaltres no me’l perdria .

 

Gran treball d’equip. Felicitats !!!

← Tornar a Tell me on a Sunday (Diga-m’ho en diumenge)

Enllaç copiat!