Musical per una sola intèrpret

Tell me on a Sunday (Diga-m’ho en diumenge)

Tell me on a Sunday (Diga-m’ho en diumenge)
03/08/2017

No estava anunciat al vestíbul del Versus Teatre, que ahir no actuaria la principal i única intèrpret vocal d’aquest petit musical. En veure al programa de mà que cabia la possibilitat que actues una cantant “cover”, se’ns va ocórrer preguntar a la persona que es cuida de la taquilla …. i així ens vam assabentar que no veuríem pas a Lu Fabré, de la que havíem sentit forces elogis a les xarxes socials. Potser això no ens va predisposar gaire a gaudir de ple d’aquest espectacle.

Un musical amb música d’Andrew Lloyd Webber i lletres de Don Black, que en un sol acte explica la història d’una noia anglesa que viatja als Estats Units buscant l’amor. Les seves aventures amoroses comencen a Nova York, passant per Hollywood i finalment retornant a Manhattan.

Lu Fabrés té un cover alguns dies del mes d’agost i nosaltres ahir dia 2 vam veure a l’escenari el debut d’una jove, Laura Miquel (que segurament actuarà també els dies 9,16, 23 i 24 d’agost), que si bé no ho va fer malament, quedava molt sovint “tapada” per la música, amb la qual cosa se’ns va fer força difícil entendre el que deia.

Malgrat tot, com a actriu ens va agradar, expressiva gestualment parlant, en un paper força difícil, perquè ha d’interaccionar i parlar amb personatges absents; entenem que amb el rodatge aconseguirà millorar el resultat global.

Tampoc vam tenir al piano a Joan Comaposada, director musical de la proposta i responsable dels arranjaments i en el seu lloc vam tenir a Maria Camps. La música en directe va sonar força bé, malgrat que com ja hem dit abans, en més d’una ocasió tapava la veu de l’única intèrpret vocal.

Podeu veure la nostra valoració original, clicant AQUÍ

← Tornar a Tell me on a Sunday (Diga-m’ho en diumenge)

Enllaç copiat!