Nadales a ritme de swing

Swing For Christmas

Swing For Christmas
09/12/2023 - Teatre Cúpula Arenas

Aquest divendres, el grup musical Babalu Band, va interpretar, en el Teatre Cúpula Arenas, FOR CHRISTMAS, un espectacle nadalenc a ritme de swing.

Babalu Band és una formació musical procedent de València composta per sis músics amb formació jazzística: Álvaro Ponce (Piano), Javier Albiñana (Contrabaix), Rubén Díaz (Bateria), Raül García (Trompeta), Borja Baixauli (Saxòfon) i Pau Moltó (Trombó), el trio vocal femení The Croquettes: Luisa Burgals (Soprano), Victoria Llovera (Mezzo) i Inés Richarte (Alto) i el cantan Juanjo Navarro com vocalista “crooner”.

Aquest espectacle és un recorregut per molts dels grans clàssics nadalencs com JingleBells,Silent Night, White Christmas, Santa Claus está en la ciudad , Let it Snow, Holly Jolly Christmas, All I Want for Christmas is You i Last Christmas, alguns d’ells popularitats per crooners com Frank Sinatra, Bing Crosby, Dean Martin o el trio vocal femení Andrews Sisters.

També es van poder escoltar algunes versions en clau de swing de nadales populars molt conegudes pel públic assistent com Los peces en el río, Noche de paz o Campana sobre campana.

Durant el show, també van fer acte de presència alguns invitats molt especials com Santa Claus, el re Rudolph i el ninot de neu Frosty, i una parella de ballarins de swing que van ballar alguns dels temes.

Tot i que el públic assistent s’ho va passar molt bé, malauradament i amb tot el meu pesar, a mi no em va acabar de convèncer. No va ser el que m’esperava. En general ho vaig trobar bastant fluixet. Molt infantil. Exageradament infantil.

Menció a part, la freqüència del so, estava exageradament alt, cosa que per mi va ser un suplici haver d’aguantar fins al final del show. I la poca coordinació entre les projeccions i l’espectacle.

← Tornar a Swing For Christmas

Enllaç copiat!