¡Qué bueno que reíste!

Sutottos: Inestable

Sutottos: Inestable
14/03/2018

La companyia Sutottos arriba a La Villaroel amb Inestable, una comèdia guanyadora de premis dins l’àmbit del off porteny. En aquesta breu comèdia (de poc més d’una hora), Andrés Caminos i Gadiel Sztryk encarnen a dos homes que comparteixen pis.

Davant d’una situació tan simple, a Inestable es presenten un seguit de quadres característics de les comèdies d’absurd, els quals fan que el públic esclati de riure en diverses ocasions. La parella argentina resulta ser un còctel d’obsessions compulsives que fan la seva vida impossible i inestables per coses que ningú consideraria tan importants com ells ho fan.

D’aquesta manera, l’obsessió per saber si han tancat la porta amb clau al entrar al pis, o si una taca d’humitat pot acabar tirant una paret i un edifici avall acaben per portar a en León i en César a un viatge introspectiu. Aquest viatge critica, mitjançant l’absurd, les preocupacions que en ocasions semblen tot un món però que realment no són per tant.

El duo argentí es fica ràpidament a la butxaca al públic i protagonitza una actuació molt enèrgica i valuosa. Així, mitjançant les discussions, les cançons, els jocs amb els llums i la música aconsegueixen que el públic rigui molt amb grans moments. Com a únic punt feble (i quelcom anecdòtic que segurament no sigui representatiu), es podria dir que els actors pequen d’un excés de nerviosisme (en un moment de la representació, un actor es va despistar amb el riure d’una dona del públic i començà a riure en un moment prou seriós). Pero… Qui pot aguantar el riure en un show com aquest?

 

← Tornar a Sutottos: Inestable

Enllaç copiat!