Amb el “riure”, volen provocar l’emoció

Sutottos: Inestable

Sutottos: Inestable
31/03/2018

Un proposta de la companyia argentina Sutottos “el nou fenomen de l’off porteño”.

INESTABLE és una comèdia sobre les pors i les fòbies.

Sutottos és un duo d’humor que formen Andrés Caminos i Gadiel Sztryk i que enganxen al públic en el mateix moment que surten a l’escenari amb la seva indumentària i amb la seva magnífica gestualitat.

Aquest duo es va formar fa dotze anys i amb aquesta, la seva setena peça, fa tres temporades que omplen sala a Buenos Aires. L’humor és l’element comú a totes les seves propostes que han anat evolucionant des dels primers números de varietés que feien a les 5 de la matinada, amb només 17 anys.

Com ells manifesten, no cal tractar temes graciosos per produir el riure. Tot el contrari: temàtiques dures i sensibles que espanten l’home com la mort, les malalties, les relacions trencades o la solitud poden portar-se a tal extrem, que aquest excés produeix la riallada.

Els protagonistes de INESTABLE són dues persones, León i César, que tenen “totes les pors possibles”: fòbies, paranoies, ansietat, obsessió, negació. Tots dos estan tan limitats per les seves pròpies pors que ens fan riure encara que ells “ho passen malament”.

Dins de l’espectacle han incorporat la música i interpreten tres cançons que complementen el discurs, segons ells manifesten no busquen desesperadament el riure del públic, volen amb el riure provocar l’emoció, no es consideren clowns, ni improvisen.

A través de la comèdia i les situacions absurdes ens fan mirar dintre de les nostres pors que si bé es poden considerar fútils, poden representar un fre a la nostra manera de viure.

Tots dos ens mostren una alta capacitat còmica que saben administrar amb cura. Una posada en escena molt àgil i un encertat joc de llums i música, ens han fet passar una estona molt i molt divertida.

Per veure la nostra ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Tornar a Sutottos: Inestable

Enllaç copiat!