Jackson màgic

Splenda

22/12/2013

Una noia es converteix en zombie, apareix en escena un home llop, i juntament amb altres personatges, comencen a ballar. A què recorda? L’habitual és pensar en el videoclip del clàssic Thriller de Michael Jackson, però en realitat es tracta d’un truc de màgia de Mag Lari. Poc s’hauria imaginat el cantant americà que un mag català utilitzaria les seves cançons per acompanyar els seus números, però amb la nova edició d’Splenda que es representa al Teatre Condal, Lari torna a demostrar el seu domini de la màgia espectacle, aquesta vegada, rendint homenatge al Rei del Pop.

Amb al seu particular humor, la posada en escena i la bona coordinació entre els números i la música, el mag aconsegueix que trucs tradicionals sorprenguin i diverteixin contínuament el públic. Riure no és gens difícil quan s’escolten els acudits que deixa anar, de la mateixa forma que és fàcil quedar-se bocabadat davant trucs que juguen amb l’imaginari de l’espectador fins al punt de fer aparèixer, per exemple, un cotxe damunt l’escenari.

Les coses més incrèdules es fan realitat al món Splenda, i es gràcies a ell que accedim a un Michael Jackson més màgic que mai.

← Tornar a Splenda

Enllaç copiat!