Un thriller amb tocs d’humor

Sota zero

Sota zero
26/01/2015

No us faré spoiler perquè penso que el factor sorpresa en aquesta obra és fonamental, però si us diré que si voleu riure i passar una bona estona no us perdeu “Sota Zero”, un thriller amb tocs d’humor en la que no he parat de riure.

Pistes: No trepitgeu el terra blanc. Una nevera vermella, i dins un telèfon vermell. Unes quantes cadires. Un pollastre al forn amb patates. Una pistola. Un mort.

La Peleona és una companyia jove que ha començat fort i que de ven segur en sentirem parlar forçar per la seva manera de fer teatre. Temes tan seriosos com  les relacions familiars, ho fan d’una manera desenfadada i amb tocs d’humor; fent-nos reflexionar sobre temes com l’enveja, la competitivitat, la tendresa o la por. Secrets i coses que no es diuen i que només fan  que la pilota sigui cada vegada més gran.

“Sota Zero” és un text original i divertit de Carla Torres, que a part de dirigir-lo amb en Carles Mallol, també la podem veure fent el paper de la Sònia.

Les actuacions han estat totes brillants!!!!

Carla Torres, Patrícia Mendoza, Carles Goñi, Anna Bellmunt i Joel Minguet, gràcies per fer-me riure, sou genials!!!!

Per què són originals, pel bon rotllo i complicitat que hi ha entre ells, per l’expressió de les seves cares (que no tenen preu!!!) i per que feia temps que no reia tant, els hi dono quatre manetes i us animo a tots que els aneu a veure.

← Tornar a Sota zero

Enllaç copiat!