Sota la catifa

12/08/2017

Recomanable per passar una bona tarda de teatre

Què hi ha sota la catifa?

Secrets?, aparences?, falsedat?

Jordi Calafí i Alexis García s’han unit per escriure “Sota la catifa”, un thriller amb tocs de comèdia, que sens dubte us farà passar una bona tarda de teatre aquest estiu al Teatre Gaudí.

Tots amaguem coses…, secrets, misèries i mentides sota una catifa imaginària, però que passaria si tot el que s’hi amaga sortís a la llum?

Tota l’acció transcorre en l’habitació d’un luxós hotel, tret d’alguns flashbacks entre els protagonistes que aniran sorgint al llarg de la representació.

Els personatges són quatre. Tots són detectius. Medina (Jordi Cadellans),David (Ramon Godina), Toni (Óscar Jarque) i Àlex (Raül Tortosa).

Una desaparició.

Una investigació.

Veritats i mentides.

Present i passat.

Un desenllaç final sorprenent.

 

El món és ple de catifes on s’hi amaga merda. Les catifes dels polítics, de l’església, dels bancs, de la reialesa, de la societat,… Només cal aixecar-la una mica per descobrir tot el que hi ha sota.


Tot el que necessites per anar al teatre

Sota la catifa

Sota la catifa

Sota la catifa, dirigida per Òscar Molina, èxit de l´agost de 2017 al Teatre Gaudí, torna a la Sala Versus Glòries.

Sinopsi

Una habitació d’un luxós hotel. Medina, un home elegant d’uns cin­quanta-tants o seixanta-pocs anys, jau a terra, moribund.

Hores després, David, Toni i Àlex, tres detectius d’uns quaranta i es­caig que són a l’hotel per participar en el congrés anual organitzat pel seu col·legi professional, venen a l’habitació del seu professor, Medina, a buscar-lo. El qui és considerat el degà dels detectius a Ca­talunya havia de fer el discurs inaugural del congrés fa una hora però no s’ha presentat a l’auditori davant els seus col·legues.

Els tres detectius troben l’habitació buida però regirada com si hi ha­gués hagut una baralla. I, sota de la catifa, una estranya catifa que no hi ha en les altres habitacions de l’hotel, taques de sang.

David, Toni i Àlex intentaran esbrinar què és el que ha passat amb Medina. Tots tres es coneixien de quan havien estudiat junts a la uni­versitat però, des de fa més de quinze anys, porten vides a part, ex­ceptuant encontres puntuals per algun cas o acte del col·legi de detectius.

En la seva feina diària, estan acostumats a trobar la merda que la gent té sota la catifa però, aquesta nit, els tocarà netejar la seva.

Video

Fotos + fotos

Sota la catifaSota la catifaSota la catifaSota la catifaSota la catifa

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració.