Un thriller en clau de comèdia

Sota la catifa

Sota la catifa
02/08/2017

Per sort, quan acaba el Grec no s’atura del tot la maquinària de les Arts Escèniques a la ciutat de Barcelona, gràcies a iniciatives com les dels teatres Gaudí, Versus, Teatre de l’Eixample, Teatre del Raval, El Maldà … que continuen programant alguns espectacles pels teatraires que es queden a Barcelona durant aquest mes de “sequera” cultural.

Ahir dimarts 1 d’agost, era nit d’estrena al Teatre Gaudí Barcelona i gran expectació per veure aquesta proposta escrita a quatre mans per Jordi CalafíAlexis García i dirigida per Oscar Molina.

I abans de començar (20,15 h) té lloc un petit concert, al vestíbul del teatre, per part del grup Malacara and Wilson Band. Aquests concerts de mitja hora de durada es repetiran els dies 3,10,11,12,16,18,25,26 i 31 d’agost i l’1 de setembre, amb cervesa gratuïta inclosa.

Estem davant d’un text escrit com un thriller en clau de comèdia. Els dos escriptors són experts en guions de sèries de televisió.

Una habitació d’un luxós hotel. En Medina, un home elegant d’uns cinquanta anys, jau a terra, moribund. Hores després, David, Toni i Alex, tres detectius d’uns quaranta anys que són a l’hotel per participar en el congrés anual organitzat pel seu col·legi professional, venen a l’habitació del seu professor, Medina, a buscar-l0.

Medina no s’ha presentat a fer el discurs inaugural. Troben l’habitació regirada i sota la catifa, taques de sang.

David, Toni i Àlex intentaran esbrinar que és el que ha passat amb Medina. David és Ramon Godino, Toni és Óscar Jarque, Àlex és Raül Tortosa i Medina és Jordi Cadellans. Tots quatre ens han ofert unes excel·lents interpretacions en una posada en escena esbojarrada i a moments un pel massa exagerada pel nostre gust.

En la seva feina diària, estan acostumats a trobar la merda que la gent té sota la catifa, ara descobriran que tots ells també n’amaguen. Van revelant coses de les seves vides, que no tenien previst descobrir i que els altres desconeixien.

Una proposta entretinguda, una comèdia vestida de thriller que ens ha fet riure i passar una bona estona, sense més pretensions..

Podeu veure la nostra valoració original clicant AQUÍ

 

← Tornar a Sota la catifa

Enllaç copiat!