L’alternativa a Els Pastorets

Santa Nit. Una història de Nadal

Santa Nit. Una història de Nadal
17/12/2014

Versions i revisions de Els Pastorets. Quantes n’hem vist en aquest país? Molts inclús hem pujat a l’escenari per representar-los amb interpretacions més o menys afortunades. Ara Cristina Genebat pren el relleu a Folch i Torres amb un text que s’hi inspira i li pica l’ullet… un text que amb el temps es podria convertir fàcilment en un clàssic nadalenc alternatiu, amb adaptacions als localismes i als nous temps com fem en aquest país amb Els Pastorets.

Un comèdia ben escrita i tremendament divertida, que la direcció de Julio Manrique i Xavi Ricart ha desenvolupat amb encert fent-la més divertida encara, comptant amb un grup d’actors amb innegable vis còmica. Una menció a part mereix Marc Rodríguez.

Actual, intel·ligent i amb el ritme adequat. Farcida de bromes i acudits, també hi ha espai per a algunes reflexions de calat. Estic convençut que farà xalar el públic –sobretot- dels espectadors d’entre 35 i 45 anys que hi trobaran unes quantes referències generacionals. Una gran opció pels que passen aquestes festes a Barcelona.

← Tornar a Santa Nit. Una història de Nadal

Enllaç copiat!