Un combat ideològic, on les esquerres mai es poden d’acord

Revolta de bruixes

Revolta de bruixes
03/11/2016

Una oficina amb dues taules, un despatx amb una persona treballant dins, una escala i un passadís en el primer pis. Arriba l’Aurora (Chantal Aimée) que flirteja descaradament amb el vigilant. De mica en mica arriben les altres cinc dones. Elles formen part de la brigada de neteja de les oficines. Tota la història que ens expliquen passa en el transcurs d’una nit.

Una de les dones, Sofía (Àurea Márquez) és la que lidera la revolta i vol que la resta de dones facin el que ella diu. S’enfronta amb el vigilant, únic representant de l’empresa, i vol prendre actituds radicals que no totes comparteixen. Però totes s’hi avenen, excepte Rita (Júlia Truyol) que és justament la seva cosina i amb la que manté una certa rivalitat.

En aquesta nit coneixem també les circumstàncies personals de la resta de dones, Paulina (Claudia Benito), una vídua jove una mica beneita que es deixa portar per qui crida més, Dolors (Raquel Ferri) que lluita contra el càncer i te por de morir, Filomena (Andrea Ros) que espera la trucada del marit amb el qual ha discutit abans d’anar a la feina i ha marxat de casa i Aurora (Chantal Aimée) a la que agradada seduir els homes i practicar sexe.

REVOLTA DE BRUIXES planteja un combat ideològic que enfronta les dones amb el vigilant. L’enfrontament entre les forces racionals i les irracionals. D’entrada totes accepten la posició de Sofia per resoldre el conflicte però aviat veuen que aquesta proposta té les seves limitacions i els seus riscos.

Darrere del que es veu superficialment, existeix un rerefons molt més profund, que potser ens farà pensar en aquests dies que acabem tot just de viure, en el perquè l’esquerra política d’aquest país, no ha pogut posar-se d’acord entre ells, tot i ser majoritàries en nombre… i han deixat gratuïtament el poder novament en la dreta més recalcitrant i corrupta de la història contemporània d’Espanya.

Una proposta que ens ha agradat  i que de ben segur anirà agafant força a mesura que rodin les funcions.

Si desitgeu llegir l’apunt original i sencer, només heu de clicar AQUÍ

 

← Tornar a Revolta de bruixes

Enllaç copiat!