Sherlock Holmes ‘da el Cante’

¿Quién mató a Sherlock Holmes? el musical

¿Quién mató a Sherlock Holmes? el musical
29/11/2020

La història comença a el més pur estil “Cluedo”: Al Londres victorià, 4 persones reben una invitació a una misteriosa mansió on els és comunicat pel seu amfitrió, que Sherlock Holmes serà assassinat aquesta nit per algú que es troba en aquesta sala . Els ofereix 1000 lliures per quedar-se fins a la mitjanit. Tot es complica quan, en un moment donat, apareix mort l’amfitrió. És llavors quan Sherlock Holmes fa acte de presència ja que també ha estat convocat a l’estranya reunió, però 2 hores més tard que la resta dels convidats. Al llarg de la nit cada personatge va descobrint els seus més foscos secrets fins arribem a un sorprenent final ….. que no revelaré.

Tot això a ritme de musical de Broadway. Amb música d’Iván Macías (El Mèdic El musical), lletres d’Iván Macías i Felix Amador i direcció d’Iván Macías i Jose Luis Sixto i amb 6 de les millors veus de teatre musical a Espanya, Daniel Diges, Talia de la Vall, Enrique Ferrer, Josean Moreno, Enrique del Portal i Julia Möller.

Una història que ofereix comèdia, drama i misteri, que aniràs a veure si t’agrada la figura de Sherlock Holmes, però a la qual t’enganxaràs per l’energia de la música i la força dels seus actors, però, sobretot, per les enormes veus que s’han reunit en aquest elenc.

Un bon pla per passar la tarda i arribar a casa amb un bon gust de boca.

← Tornar a ¿Quién mató a Sherlock Holmes? el musical

Enllaç copiat!