¿Qué fue de Pavlovsky?

12/09/2018

Siusplau, no ho deixis!

Quan va saltar als mitjans que Ángel Pavlovsky (qui portava completament desaparegut els darrers cinc anys) tornava a fer cinc funcions a La Gleva, només per enregistrar-les per un documental, vaig córrer per aconseguir ser-hi. Afortunadament ho vaig aconseguir, i és que la llista d’espera que es va generar superava, en tan sols un dia, les 1.000 persones.

Abans de començar la funció em va envair una sensació amarga d’alegria i tristesa. Alegria profunda per poder veure de nou un personatge que és història viva del nostre teatre recent. El mateix geni carismàtic, polièdric, brillant i irreverent que em fascinava quan el veia de petit al programa de l’Àngel Casas, i el mateix que em va fascinar d’adolescent al teatre i va fer que m’apassionés per les arts escèniques.

La tristesa xocava amb aquesta excitació al ser conscient que les seves opinions profundes i mordaces, deixarien de tenir l’altaveu dels escenaris de manera irrevocable. Lady Pavlovsky, pujada a un taló baix i vestida amb faldilla transparent, americana i tocat, ha decidit jubilar-se per sempre. Diu que ja ha treballat prou 52 anys de la seva vida…

Me n’alegro profundament que pugui no li calgui tornar a treballar mai més (molts ho voldríem). Sé que és egoista pensar que és completament injust que hagi de seguir treballant, a la seva edat. Però costa no desitjar-ho. Ara que és gran, les paraules experimentades de Pavlovsky arriben com banys de saviesa. Cada pensament que comparteix amb el públic és un moment de màgia i una lliçó de vida amb l’únic objectiu de fer-nos viure una vida més feliç. En Pavlosky, com en Rubianes i tots els grans artistes amb veus singulars, haurien de ser immortals. D’alguna manera ho són dins nostre.

Gràcies, Ángel. Gràcies de tot cor!


Tot el que necessites per anar al teatre

¿Qué fue de Pavlovsky?

¿Qué fue de Pavlovsky?

Després de cinc anys fora dels escenaris, Ángel Pavlovsky torna al teatre de la mà d’una de les poques persones amb qui ha mantingut contacte, Bárbara Granados, la seva directora musical.

Sinopsi

És viu? Està en una residència? En un sanatori? “Està molt malament, pobret, es veu…

Fa més de cinc anys que Ángel Pavlovsky va abandonar els escenaris i tota vida pública, tot mantenint el contacte amb molt poques persones. Entre elles, la que des de fa 20 anys va ser la seva directora musical, Bárbara Granados, que no vol continuar mentint i explicarà tota la veritat sobre Pavlovsky, amb la participació de Pavlovsky.

Fotos

¿Qué fue de Pavlovsky?¿Qué fue de Pavlovsky?¿Qué fue de Pavlovsky?

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració