FASCINAT

Purificats

Purificats
11/02/2024 - Teatre Tantarantana

Purificats (Cleansed) és la tercera obra de la desapareguda i famosa dramaturga anglesa Sarah Kane.Vaig poder gaudir de valent amb “Psicosis a les 4.48” i fa poc una nova versió al Festival Lola.

Enmig de tanta repressió dos germans bessons, una parella homosexual, un jove esquizofrènic i una dona en un peepshow encarnen diferents formes d’estimar en un centre.

La proposta de La Cremosa reivindica l’amor i no tenen cap problema per ensenyar els cossos i deixar a l’espectador en estat de xoc en alguns moments. Podem veure la violència més extrema en el paper del metge i la forma de cuidar els malalts mentals que estan sotmesos a l’hospital. Em sembla que és el personatge que més força té i més m’ha agradat. S’ha de dir que aquest muntatge és pertorbador, no ha deixat indiferent als espectadors assistents.

Denúncia la violència dels psiquiatres i el dolor dels malalts mentals per les vexacions que son sotmesos a l’hospital No et deixa indiferent,muntatge pertorbador i violent. Sara.Kane és un món apart

Possiblement és una obra difícil de recomanar, però que jo he pogut entrar sense cap mena de problema. FASCINAT és la millor definició que tinc. Els joves actors ho han donat tot en aquest muntatge, i segurament podria quedar-se en res si no fos per l’energia i passió que transmeten.

Podeu veure la meva opinió a l’enllaç

← Tornar a Purificats

Enllaç copiat!