Un Musical extraordinari, llàstima de la Música enllaunada

Priscilla "Reina del desierto", el musical

Priscilla “Reina del desierto”, el musical
17/11/2016

Malgrat les nostres pors per aquest tipus de franquícies Musicals, hem de dir que l’espectacle ens ha agradat moltíssim, especialment per la seva extraordinària banda sonora, que es basa en cançons molt i molt populars que enganxen de seguida; malgrat que la música està totalment enllaunada i en cap cas existeixen músics en directe, sonava a la perfecció, potser amb un volum excessivament elevat, almenys des de la quarta fila on estaven asseguts. Ens ha agradat molt també el seu espectacular vestuari, que a cada escena sorprèn una mica més …. i sobretot ens ha agradat en conjunt per l’energia i entusiasme que els actors desprenen en tot moment.

D’ençà que la pel·lícula original es va estrenar l’any 1994, aquesta es va convertir en un cant a la diversitat i a l’acceptació del que un és o vol ser; molt aviat, va donar origen al Musical que va triomfar a Broadway i que va tenir un profund impacte en la comunitat gai; la seva dramatúrgia explora els estereotips de gais, transvestits i transsexuals sense ridiculitzar-los, ja que els seus personatges no són pas pecadors, ni persones antisocials, ni molt menys malvats, … només són un grup d’amics que volen guanyar-se la vida en el món de l’espectacle.

Volem destacar a un extraordinari José Luis Mosquera en el paper de Bernadette, sense desmerèixer als altres dos drags Jaime Zatarain (Tick) i Christian Escuredo (Felicia) ni la resta de l’elenc, i molt especialment a les tres magnífiques cantants que es passen bona part de la representació penjades a l’aire: Silvia Parejo, Teresa Ferrer i Aminata Sow.

Ens ho vàrem passar molt i molt bé, i malgrat alguns acudits que no són massa del nostre gust, no ens importaria pas tornar-la a veure d’aquí a unes setmanes, si no fos pels preus prohibitius que ens ho impediran de ben segur.

Si desitgeu llegir l’apunt sencer, només heu de clicar AQUÍ

 

← Tornar a Priscilla "Reina del desierto", el musical

Enllaç copiat!