Un conte gothic en forma de cabaret

Poe, el cabaret macabre

Poe, el cabaret macabre
28/11/2018

Per celebrar els 20 anys de companyia, Gataro ha triat “Poe” ,un peça del teatre musical català contemporani produït per la companyia Dagoll Dagom l’any 2002, basat en contes i poemes d’Edgar Allan Poe, i n’ha fet una nova versió:  ”Poe. El cabaret macabre”.

Es tracta d’una adaptació molt fidel a l’essència de l’original, però amb un aire més cabareter, còmic i esbojarrat. Víctor Alvaro, director de Gataro, s’emporta  el musical al seu terreny i el resultat és realment extraordinari.

La història es centra en  el conte “La caiguda de la Casa Usher” , tot i que, als que us agrada la literatura fantàstica d’Edgar Allan Poe, podreu apreciar alguns fragments i referències d’altres dels seus contes, com “La bóta d’amontillat”, “El pou i el pèndol” o” La veritable història del Sr. Valdemar”.

“Poe” és un espectacle que ens parla d’amor, d’aquell amor que va més enllà de la vida; de la no-mort dels morts i de personatges turmentats, tan a nivell espiritual, com psicològic.

Perquè us recomano que hi aneu?

M’encanten els musicals de petit format. Els que em coneixeu m’haureu sentit dir moltes vegades que m’agraden, fins hi tot més, que els que es poden veure en les grans sales de teatre. Perquè?…per la proximitat entre el públic i els actors, per que la música és en directe, per la senzillesa de l’escenografia i perquè els actors que hi surten normalment canten de meravella.

I és precisament per això que us recomano que hi aneu, perquè “Poe. El cabaret musical” és proximitat, senzillesa i qualitat. Una escenografia a la que no hi falta detall, bona il·luminació i efectes especials, uns actors magnífics, música en directe i unes veus realment increïbles.

Jo de vosaltres no me’l perdria.

 

← Tornar a Poe, el cabaret macabre

Enllaç copiat!