Un petit Musical que s’ha de veure

Per si no ens tornem a veure

Per si no ens tornem a veure
10/08/2017

Un musical de petit format amb producció artística de Daniel Anglès, promotor de la idea inicial i que va proposar desenvolupar a partir de “Leonci i Lena” la sàtira teatral de Büchner. L’Alícia Serret va escriure el text i va assolir la direcció de l’espectacle. Com diuen ells mateixos es tracta d’un homenatge a comèdies com l’anomenada de Leonci i Lena, El joc de l’amor i de l’atzar o Al vostre gust.

A escena dos actors i un músic:

Anna Lagares, és la princesa Anne de Dumaine, actriu a qui ja hem pogut veure   treballar enaltres ocasions, com per exemple al musical “Per sobre de totes les coses” a la Sala Gaudi i a la Nit de Musicals 2016 del Grec. Malgrat tot, per nosaltres en aquesta ocasió va ser tot un descobriment perquè la seva energia en la interpretació és sens dubte un dels records més valuosos que ens portarem d’aquest Musical.

Edgar Martínez, és el príncep William d’Arden, i l’hem vist treballar recentment a Geronimo Stilton al Condal i anteriorment a Rent al Casino Aliança del Poble Nou.

Marc Sambola és el compositor de la música de l’espectacle i que interpreta en directe amb la guitarra, fent també el paper del Poeta.

Una història molt senzilla que parla de com de vegades ens compliquem la vida en lloc d’entomar de front el que es presenta. Amb una vessant còmica important, van desgranant el ventall de cançons alhora que interpreten els seus papers interactuant amb nosaltres, que ens fan ser espectadors conscients del joc d’embolics que es porten entre ells.

Tots dos saben transmetre l’emoció de les cançons però també la comicitat sobretot en les intervencions amb el poeta, al que recorren com a conseller.

Un luxe poder comptar amb la música en directe i a més a més interpretada pel mateix compositor, que s’atreveix inclús a cantar i fer-se carreg del personatge del poeta.

Unes interpretacions que ens han semblat esplèndides i unes veus magnífiques i sense microfonar (a pèl), que unit a una música encomanadissa i de qualitat, una treballada il·luminació, vestuari, escenografia i posada en escena, ens han fet passar una estona realment agradable.

Per veure la nostra valoració original, només heu de clicar AQUÍ

← Tornar a Per si no ens tornem a veure

Enllaç copiat!