No aneu al teatre

Woyzeck

Woyzeck
03/12/2013

Encara no coneixeu la companyia Parking Shakespeare? Doncs acosteu-vos a la Fundació Palo Alto per descobrir l’essència d’aquesta companyia que actua lluny dels teatres i podreu veure una gran versió d’un clàssic alemany, Woyzeck.

L’obra se’ns presenta actualitzada i amb una escenografia austera marca de la casa. Les interpretacions excel·lents. A destacar el meravellós Franz Woyzeck que ens regala Carles Gilabert i les escenes corals per representar les veus que el protagonista sent en el seu cap.

Deixeu-vos atrapar per la bogeria d’aquest personatge marginat i menystingut quan no utilitzat, afogat per la pressió d’un entorn que abraçava amb entusiasme els beneficis de la revolució industrial. Descobriu els motius pels quals aquest personatge va atrapar en el seu moment naturalistes i més tard a expressionistes i com, gràcies a la genial adaptació de Marc Rosich, el seu eco arriba clarament fins als nostres dies a pesar del temps transcorregut des de la seva publicació.

Nota: Tot i que l’espai esta ben equipat com per gaudir de la funció còmodament i reparteixen mantes, aneu-hi ben abrigats.

← Tornar a Woyzeck

Enllaç copiat!