Parking Shakespeare: Tot va bé si acaba bé

3/08/2018

Oh i tant que va bé

Va rebé perquè els Parking Shakespeare són uns cracks capaços de transformar una obra del bard d’Stratford, una peça primeta, amb poca xixa, de les de menys entitat —per no dir la més fluixeta—, en una cosa dislocada, divertida, esvalotada i genial. Com? Doncs aplicant la seva fòrmula, la que els ha fet triomfar amb aquesta idea des de fa 10 anys.

No penso dir res més, aneu a veure-la que encara us queden tres dies, no badeu. https://bit.ly/2LWYuP7

 

 

Crítica completa »    https://bit.ly/2n7y9Qr


Tot el que necessites per anar al teatre

Parking Shakespeare: Tot va bé si acaba bé

La companyia Parking Shakespeare presenta Tot va bé si acaba bé, una de les comèdies menys conegudes de William Shakespeare, un muntatge codirigit per Monica Bofill i Judith Pujol.

Sinopsi

La jove Helena sap que en qualsevol conte de fades, si l’heroi salva el rei, obté com a recompensa la mà de la seva estimada damisel·la. Però no ha previst que, en aquest cas, el suposat heroi és “ella” i que la seva recompensa, el noble Bertran, també hi voldrà dir la seva. S’acaba aquí el conte de fades i comença una història d’enganys, mentides i manipulacions, on cada personatge només mira per a si mateix i les estratègies són cada cop més fosques. Però diuen que tot va bé, si acaba bé. O no?

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

  • Meritxell Soler Cos

    Avui he anat a veure “Tot va bé si acaba bé” al parc de l’Estació del Nord! La fan fins el 5 d’agost, no us la perdeu! Bonissima, els actors sublims, divertidissima, reivindicativa,una adaptació genial! De debò i en un espai fantàstic.

    30/07/2018