Un musical nou que es convertirà aviat en un clàssic

Pares Normals

Pares Normals
23/11/2022 - Teatre Poliorama

No volien fer un “Mamma mia!”, malgrat que el referent apareix sempre quan es pensa en un musical amb cançons de qualitat. No l’han fet, no, però el grup musical Els Amics de les Arts han creat catorze cançons noves, enganxadisses i ballables, que aviat es convertiran en un clàssic. És a dir, perduraran.
A l’escenari, dotze personatges interpreten una acció que, en teoria, es basa en un bon tema (la complexitat del concepte “pares normals”), però que a la pràctica es torna superficial, i a estones previsible i insubstancial. El narrador principal, que estrena l’escenari quan el teló s’aixeca, és poc versemblant a l’hora d’interpretar tot el que li passa, i just des de la mateixa introducció ja fa trontollar el viatge que l’espectador ha de fer per entrar a la ficció de l’obra.
Ara bé, aquesta mancança queda compensada per la interpretació de la resta de personatges, especialment dels femenins, que canten i actuen amb una excel·lència brillant. Per acabar, el musical aconsegueix també un bon objectiu: fa riure (emocionar, no gaire) i aquest fet ja és una bona excusa per anar a veure el musical. Ah! I mereix una menció l’actuació de la petita actriu. Els papers infantils sempre són difícils d’encaixar en obres d’adults però en aquest cas hi suma, i aporta un plus a l’acció. I com canta!

← Tornar a Pares Normals

Enllaç copiat!