Entreteniment amb interpretacions destacables

Paradise

Paradise
29/10/2017

Paradise és un prostíbul ubicat en algun lloc indeterminat en què cada dia es viuen diferents històries. Veroshka és una de les prostitutes que hi treballen i serà l’encarregada de compartir amb els espectadors tres d’aquestes històries. Així comença l’obra de Nico&Sunset Productions que ha tornat al Poliorama després d’un breu pas pel teatre la temporada passada.

No hi ha cap dubte que uns dels reclams més forts pel públic és el fet que la majoria dels seus protagonistes són actors de la sèrie Merlí de TV3 i, la veritat, si ha de servir perquè la gent vagi al teatre, endavant! Però ens hem d’oblidar dels seus papers a la sèrie perquè aquí es transformen totalment i aquest és el gran encert d’aquesta obra.

Amb un text amb alts i baixos, que té només alguns moments memorables a partir de la meitat de l’obra i a mesura que van passant les diferents històries, té com a valor molt destacat alguns dels personatges que viuen aquestes històries. La Veroshka, interpretada per Elisabeth Casanovas, és una mestra de cerimònies immillorable. Personatge divertit, alegre, trist i tendre, provoca la simpatia i empatia del públic des de la seva primera aparició. Albert Baró, Artur Busquets, Adrian Grösser i Albert Salazar són els encarregats de donar vida als altres personatges de les diferent històries. Tots quatre executen els seus papers, a cada història, perfectament, sobrepassant les expectatives fins i tot. De tots, potser destaquen especialment Artur Busquets i Adrian Grösser. Sense voler espatllar cap sorpresa de l’obra, a Busquets el veiem fent un paper molt semblant a d’altres que li hem vist i els quals sempre interpreta amb una qualitat sublim. Grösser, per la seva banda, el veiem en un registre diferent que ens demostra una vegada més que aquest jove actor té molt a dir i mostrar dalt de l’escenari.

De l’escenografia només es poden dir elogis, elaborada al mil·límetre per al seu ús i connectada també amb una coreografia exacte amb els efectes sonors i la música.

Si voleu passar una estona entretinguda i veure altres registres d’aquests actors amb un futur que ja es preveu brillant, no dubteu en anar al Paradise.

 

 

← Tornar a Paradise

Enllaç copiat!