silencis incòmodes

Pablo Messiez: Muda

Pablo Messiez: Muda
07/07/2018

Tot i amb retard per escriure la meva opinió no volem deixar la recomanació d’aquesta proposta. Vam acudir a una prèvia de “Muda” abans de la seva estrena durant aquest Grec2018. Una aventura que no és fàcil pel munt de propostes existents i els pocs dies que està en cartellera.

Ens trobem amb un text de Pablo Messiez que ens apropa la història de tres personatges que aparenment no tenen res en comú. De mica en mica veiem com la fredor inicial en ells es van unint fins arribar a un clímax en la seva història. Poc a dir sobre la història, res de spoilers que al final et poden espatllar el final.

Muda és una història real, La d’una noia que arriba a un edifici amb una veïna i un conserge que volen lluitar contra la seva pròpia solitud. És en aquesta solitud que s’omple l’escenari, i on els afectes i absències de terceres persones ens atrapa. Intentant en tot moment aportar una mica d’esperança en aquestes tres persones.

Ens trobem amb Maria Lanau que atrau pel seu paper i la seva actuació. Però si Maria atrau per la seva ‘verborrea’ constant, en el cas de Gloria Sirvent ens atrapa per la seva veu en silenci. “Muda” ens defineix al personatge de Gloria que no pot dir res, però també a la resta de personatges. Defineix un estat d’ànims dins d’aquesta societat.

Podeu llegir la resta de l’opinió a l’enllaç 

← Tornar a Pablo Messiez: Muda

Enllaç copiat!