El poder de la paraula

Només la fi del món

Només la fi del món
16/02/2020

Oriol Broggi porta a escena l’obra teatral Només la fi del món de Jean-Luc Lagarce, autor contemporani francès molt important. La companyia de La Perla és qui dóna vida de manera espectacular a aquest text francès.

Cal tenir present que tot i que els actors fan una posada en escena tan impecable com impressionant, el text que representen és transcendental, filosòfic i lent. Això es veu clarament representant amb els silencis constants, els llargs monòlegs, les repeticions lèxiques i la falta d’acció. Amb totes aquestes característiques el text segueix sent una gran obra, la qual posada en boca dels actors fa que el públic s’emocioni amb la història. Aquest últim apunt té molt de mèrit, ja que l’elenc ho aconsegueix tot a través únicament de la paraula. Els actors tampoc disposen d’una gran escenografia, sinó més aviat el contrari: aquesta és molt senzilla i limitada.

Com a conclusió, cal destacar que és una gran obra teatral perquè tant els actors com el text són espectaculars. Tot i això, considero que els espectadors han de tenir present el tipus d’obra teatral que van a veure, ja que no es tracta d’una opció molt comercial. Però, sens dubte, val la pena anar i deixar-se sorprendre pel poder de la paraula.

← Tornar a Només la fi del món

Enllaç copiat!