Poc treballada

No apostis pels anglesos

No apostis pels anglesos
22/01/2016

“No apostis pels anglesos”, de Vladimir Djurdjevic, arriba a la Villarroel, dins del Cicle “Off La Villarroel” .Es tracta d’una comèdia que gira al voltant de les apostes futbolístiques.

David Olivares, Òscar Garcia i José Pérez-Ocaña són els actors protagonistes d’aquesta història, tres amics: en Pau, en Bola i en Piti, que comparteixen la mateixa passió per les apostes futbolístiques. Tots tres amics es troben d’amagat, aquell dia només queda una aposta per resoldre, un únic partit de la Premier League, amb 3 resultats possibles per als quals han apostat diferent i per separat. Qui d’ells serà l’afortunat guanyador ?.

La necessitat de guanyar l’aposta els portarà a treure la seva part més egoista,mostrant la seva autèntica personalitat. L’engany, l’ avarícia i la desconfiança posarà en perill la seva amistat.

La veritat és que m’esperava molt més d’aquesta proposta. Les actuacions a banda d’en David Olivares, no em van fer gaire el pes.

Em sap greu, però aquesta vegada no la vaig encertar. També us diré que gran part del públic s’ho va passar d’allò més bé, si més no van riure molt.

** 1/2

← Tornar a No apostis pels anglesos

Enllaç copiat!