Un clàssic del Festival Grec

Nit de musicals 2017

Nit de musicals 2017
28/07/2017

Ahir dijous vam poder assistir a la quarta edició de la gran festa en què s’ha convertit la NIT DE MUSICALS, que ha esdevingut ja un clàssic del Festival Grec, i com també ja comença a ser habitual, el teatre ple de gom a gom.

Enguany la direcció de l’espectacle correspon a Daniel Anglès, la direcció musical i arranjaments a Xavier Torras i la coreografia a Oscar Reyes.  En aquesta edició “celebrem el recorregut del teatre musical a casa nostra, així com també dels grans èxits més recents de Broadway“.

En aquesta edició s’incorpora l’Orquestra Simfònica Nit de Musicals amb 28 joves músics dirigits amb una força i entrega extraordinàries per en Xavier Torras. A l’escenari (i fora de l’escenari) un ventall generacional d’artistes del teatre musical a casa nostre. La gala es va iniciar amb en Mario Gas que, en clau d’humor diu que no li agrada el teatre musical on les emocions més intenses s’expressen cantant … per acabar cantant !!!

A partir d’aquí es van anar succeint sense pausa les magnífiques interpretacions dels Leads Victor ArbeloLydia Fairen, Jan Forrellat, Júlia Jové i Xavi Navarro, de l’ensemble de 46 persones que canten i ballen en la majoria de cançons i un seguit de solistes convidats alguns d’ells sorprenents en el camp del teatre musical, però tots ells esplèndids.

Un cor infantil compost per 79 nens i nenes que han donat la nota “fresca” de la nit per la il·lusió que desprenien les seves mirades i els esforços per no perdre en cap moment, el pas.

Les cançons que es van anar interpretant corresponien a musicals com Evita, Jesucristo Superestar, Oliver, Mar i Cel, El Fantasma de la Opera, All That Jazz … per nomenar alguns d’ells. Cal destacar, quasi al final de l’espectacle, la intervenció de Raquel Jezequel, guanyadora del concurs que va convocar Teatralnet, que ens va enlluernar amb una cançó del musical Wicked.

Seria molt difícil escriure sobre el que hem viscut en aquestes dues hores i mitja intenses, on des de la primera nota ens hem sentit que formàvem part d’un esdeveniment màgic.

Si voleu veure la nostra valoració original, només heu de clicar AQUÍ

← Tornar a Nit de musicals 2017

Enllaç copiat!