Clara, punyent i molt necessària

Negrata de merda

Negrata de merda
29/05/2019

Feia temps que no em trobava amb un text amb un missatge tan clar, tan punyent i tan necessari: Negrata de merda, de Denise Duncan.

La dramaturga ens proposa una reflexió sobre el racisme, el masclisme, el classisme o l’homofòbia que impregna aquesta societat en la qual vivim i de la que som totes i tots partícips. L’obra ens enfronta a aquesta societat a través d’una història que parteix d’un insult racista que propina una nena, l’Anna, a un company de la seva classe, el Nick, i explica l’enfrontament que es crea entre dues les famílies.

Una situació, no gens llunyana al nostre dia a dia, que la Denise porta a escena per tal de proposar-nos que reflexionem, des de diferents punts de vista, sobre la nostra responsabilitat com a societat, sobre l’acceptació dels nostres prejudicis i les conseqüències que comporta l’acceptació o banalització d’aquestes conductes racistes.

Aneu i afronteu aquest xoc contra la societat que tots hem construït. Pensem, reflexionem, rectifiquem i fem que sigui una mica millor.

← Tornar a Negrata de merda

Enllaç copiat!