Sorprenent i impactant

My mother my liberty

My mother my liberty
12/05/2023 - Sala Melmac

El teatre té la missió de fer crítica social i de portar a escena molts dels temes que  amoïnen  la societat, totes aquelles situacions en las que les ganes de cridar i escopir són frenades per la  contenció civilitzadora imperant.

A Valèria Pisati li devem la idea, el text i la dramatúrgia.  És una obra trencadora, molt atrevida amb certs moments còmics. Els textos són crus, descarats, grollers i provocadors. Pot crear  sentiments de fàstic o enuig perquè porten a l’escenari les zones més fosques de l’ànima i la crueltat de la vida sense pudor ni contenció de cap mena amb una estètica enginyosa, curiosa i molt ben aconseguida.

Parlen de dones, de mares, de filles, de pors, d’inquietuds i soledat, de sexualitat no satisfactòria i embaràs no desitjat.  Parla del fill demandant de l’atenció de la mare, la necessitat convertida en odi. Aquest fill és Pau Rosell a qui la passió se li escapa per la mirada.

Uns elements escenogràfics senzills  proporcionen a les coreografies un impacte visual encertat i de vegades, d’una gran bellesa. Tot interpretat per Zubel Arana, Núria Dalmau, Daniel Mallorquín i la mateixa  Valèria Pisati.

De moment, hi estaran pocs dies. Val molt la pena anar-hi.

← Tornar a My mother my liberty

Enllaç copiat!