Una excel·lent combinació de concert i titelles

Mrs. Brownie: Cia. Teatre Nu

Mrs. Brownie: Cia. Teatre Nu
23/05/2017

Dins de la programació encabida en l’apartat de “Teatre/Cabaret” que ha presentat aquesta temporada El Maldà, aquest era l’únic que ens quedava per veure després de CLOSE TO LIZA i QUE FUE DE ANDRES VILLARROSA ?.

MRS. BROWNIE neix d’un treball conjunt de la companyia Teatre Nu (creada en 1991) i Laura Guiteras, interessats, els primers, en donar els primers passos en el teatre musical, i interessada, la Laura, en treballar en el món de les titelles, un món que la companyia domina.

D’aquesta coincidència d’interessos, neix l’espectacle que varem pogut gaudir ahir a la petita Sala de El Maldà.

En Mrs. Brownie el llenguatge actoral, la manipulació d’objectes i la cançó es combinen a través dels tres protagonistes: Mrs. Brownie (una titella de grandària humana), una cuidadora (Laura) i un vell pianista (Abel Boquera).

A mig camí entre la vida i la mort i passant constantment del son al despertar, anirà revivint un passat que enyora profundament. Dues titelles de mida humana, una representa Mrs. Brownie, ara, avui, vençuda pel temps i vivint dels records, l’altra és Mrs. Brownie quan era jove i estava en tota la seva esplendor física i artística. Una petita titella és l’ànima de l’artista. Laura Guiteras, a la que ja coneixíem en la seva faceta teatral i musical és també una excel·lent manipuladora d’aquestes enormes titelles a les quals dóna vida. Ens agrada molt la veu i la manera de cantar d’aquesta jove artista.

Un espectacle molt fresc, divertit i d’una gran espontaneïtat que ens ha agradat força.

Si voleu llegir la nostra valoració original sencera, només heu de clicar AQUÍ

← Tornar a Mrs. Brownie: Cia. Teatre Nu

Enllaç copiat!