Mardito parné!!

Money

Money
22/11/2019

Money és una obra escrita per  Sergio López i produïda per la Sala Fènix com ho va ser “El bufón del rey Lear” escrita, dirigida i protagonitzada per Felipe Cabezas que vam veure fa menys d’un any i que recordo molt agradablement.

La Sala Fènix ha produït espectacles com “Bruto”, “Neruda”, “Cabaret Victoria” entre d’altres amb Felipe Cabezas al capdavant com a guionista, autor, dramaturg, director  o intèrpret.

A Money ell mateix amb Albert Requena presenten aquesta crítica a la sobrevaloració del diner, el que tot ho pot, tot ho mata i tot ho destrueix.

És una obra senzilla, sense massa pretensions i, sense fer una crítica clara al diner com a principal factor que mou el mon, aconsegueix en clau d’humor fer evident el gran poder del capital. L’humor té molta força per crear opinió i moure pensaments. I està molt ben aconseguit.

Dues històries s’alternen i es contrasten. Una d’elles mostra l’excitació i l’entusiasme d’haver aconseguit un diner no esperat, l’altre reflexa la desesperació de no tenir-ne. I entremig escenes còmiques que ridiculitzen tan una com l’altra situació. Els dos actors, dirigits per Jordi Pérez, malgrat la gran dificultat pel canvi trepidant de personatges, interpreten amb precisió els diferents papers i es poden permetre amb tranquil·litat fer sàtira de moltes situacions no tan irreals com ens volen fer creure.

Val la pena recolzar aquests projectes de petit format, amb pocs mitjans però amb gran talent i imaginació.

← Tornar a Money

Enllaç copiat!