Repàs als 20 anys de carrera de Joan Vázquez

#MondayMonday: Joan Vázquez

#MondayMonday: Joan Vázquez
06/03/2019

Aquest dilluns dia 4, Joan Vázquez ens va regalar un concert personal i únic dins del cicle de concerts #MondayMonday del Teatre Eòlia.

Segons ens van anunciar a la roda de premsa de presentació de temporada, aquest és el segon dels concerts d’aquest cicle i llegim a la web del teatre els concerts #MondayMonday neixen el 2016 amb la voluntat de “segrestar” cantants solistes de les grans escenografies per apropar-los al públic. Escenari i platea esdevenen un únic espai per oferir-nos moments íntims, riures conjunts i grans dosis de complicitat.

Amb Joan Vázquez va intervenir Laura G. Ballbé, guanyadora de la Marató  MondayMonday.

Un repàs als 20 anys de carrera de Joan Vázquez que va anar desgranant records dels seus càstings inicials, les seves interpretacions en diferents musicals i anècdotes viscudes.

Amb el seu xou en solitari “Something’s Coming: un tribut a Sondheim”  s’ha convertit en el primer artista de teatre musical del país a actuar en llegendaris cabarets de Broadway i el West End com el Crazy Coqs de Londres i el 54 Below de Nova York City.

Al llarg del recital va anar interpretant algunes de les seves peces favorites de musicals com Mamma Mia, Hair o Rent així com dels seus dos últims espectacles “Paquito Forever” i “Ciutat de gespa”. També ens va regalar una de les coples del nou espectacle que s’estrenarà a la tardor “Coplas para Ocaña” de Marc Rosich i direcció musical de Marc Sambola, que l’ha acompanyat en aquesta interpretació.

També ha comptat amb la col·laboració de Gustavo Llull al piano, Albert Abad i Jofre Amenay als saxos, i en la veu, Carlos Gramaje, Chipper, Laia Piró i Georgina Llauradó.

Joan Vázquez dedica gran part del seu temps a la docència i en aquest concert ha compartit escenari amb una de les seves alumnes, Laura Gonzalez Ballbé (Barcelona, 1993) una magnífica veu que hem escoltat a “Artaban, la llegenda del quart rei mag” i “Broadway a Capella” totes dues, aquesta temporada, a l’Onyric Teatre Condal.

Una extraordinària i magnífica nit dedicada als Musicals.

Per poder veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

 

← Tornar a #MondayMonday: Joan Vázquez

Enllaç copiat!