Una proposta de teatre de butoh, amb música en directe

Modular (Everything has changed)

Modular (Everything has changed)
02/06/2016

MODULAR és una proposta de Josephine Grundy amb direcció musical de Chris Orton que formen la companyia VoxDansa Ensemble. Una proposta de teatre de butoh, amb una sola intèrpret i música en directe.

Ells han dit que “serà el públic qui determini aleatòriament l’ordre de la peça”, però no ens adonem que és així, ja que la improvisació ve donada pels colors de les cintes que portem al coll i el lloc de la sala on hem anat a seure, una forma tan subliminal de fer-ho, que si no és perquè ho van explicar a la roda de premsa no haguéssim sabut que el treball està basat en una improvisació continua, qui determini aleatòriament l’ordre de la peça.

Un espectacle estrany per nosaltres, ja que no havíem vist mai un espectacle de butoh “pur”; l’espectacle te moments que són plàsticament molt bells, especialment el que es pot semblar a una dansa ralentitzada i altres moments que se’ns han fet potser una mica llargs. En tot cas sempre és una experiència positiva tastar noves propostes.

Ens ha agradat especialment les músiques interpretades en directe, utilitzant alguns instruments que alguns d’ells no tan sols coneixíem.

Valoració sencera AQUÍ

← Tornar a Modular (Everything has changed)

Enllaç copiat!